سال ۱۳۹۴ یکی از سختترین دوران من (راتین رها) در انزوای فعالیتهای هنریام بود. از طرفی طعم چشیدن زخمی عمیق بر قلبم که تازیانه زده بود و از سویی نیز هجمهی توهینها و تخریبهایی که به صورت فراگیر از سوی برخی که خود را در شهرم هنرمند مینامیدند، مرا بسیار دلآزرده بود.
این تخریبها ادامه داشت تا آنکه در رمضان همان سال برای شبهای قدر و شهادت امام اول شیعیان اثری مناسبتی منتشر مینمایم که اوج این رفتارهای ناپسند در گروههای هنری زرند در فضای مجازی، بدون حضور بنده و دیگر همکاران رسانهای ما در این جمعها تا بتوانیم از خود دفاع کنیم، آنهم در ماهی که باید کدورتها و پلیدیها را از خود زدود و با مهربانیها و صمیمیتها دوست شد؛ شدت بیشتری گرفت که در همان بهبوههی دلگیر که نیاز مبرمی به حمایت و دلگرمی داشتم؛ اما متاسفانه با شدیدتربن بیرحمیها مواجه گشتم که حتی از اجرا در شهر خودم توسط چند نفر که به تعداد انگشتان یک دست هم نمیرسیدند، محروم شده بودم. همین بیمهریها بهانهای شد تا بلافاصله در روزهای آخر ماه رمضان ۱۳۹۴؛ ترانه و ملودی «نگاه» که از عمق دلی پر از زخم و درد میآمد، متولد شود و پس از انتشار، مورد استقبال بسیاری نیز قرار بگیرد. متن ترانهی این اثر به حس و حال همان روزهای دلگیر برمیگردد که میخواستم با زبان هنر با خدای خویش راز و نیاز و از آدمهای نامهربانش شکایت کنم.
پس از انتشار آهنگ «نگاه» اتفاقات بسیار خوبی برای من رخ داد که امیدم را صد چندان نمود و توانستم به موفقیتهای بسیاری نیز برسم که اسنادش در آرشیو اخبار سایتم موجود است.
مهم نیست که با چه دین و اعتقادی با خدای خودت راز و نیاز کنی و به چه شکل دنبال هدف و آرزوهات باشی؛ مهم این هست که عمیقاً درک کنی یکی هست تا حواسش همیشه جمعِ خودت و اطرافیانت باشد و دستانت را در بیلطفیهای روزگار و آدمهایش، محکمتر بفشارد.
نماز، روزهها و عشقبازیای لیالی قدرتون قبول باشه.
مردبارونی - ۱۳۹۸/۳/۶
تصاویر توسط گروه گشت و گذار ستارهها در آذر ۱۳۹۷ از امامزاده سید جعفر یزد برای رسانه «پارسوآ پخش» تهیه شدهاند.
لالایی برای آرین کوچولو (برادرزاده راتین رها) + آهنگ «لالایی» ساره گودرزی
راتین رها پستهای اینستاگرامیاش را که با پس زمینه آهنگهای قدیمیاش بود، حذف کرد!
ویدیوی تولد آرین + آهنگ عاشقانه تولد با آوای قدرتی راتین رها
خدا با ماست + نماهنگ «یه بار دیگه» با صدای راتین رها
حمایت سایت نماشا از آهنگ بارانترین کرمانیام با صدای راتین رها
نگاه» ,راتین ,رمضان ,رها ,آهنگ ,نیز ,راتین رها ,که به ,آهنگ نگاه» ,راز و ,با خدای