یک هفته تا اربعین حسینی (ع) مانده است که تصمیم گرفتم ماجرایی که به خلق آهنگ مذهبی «دلتنگ کربلام» شد را برایتان بار دیگر بازگو کنم.
ترانه این اثر در یکی از شبهای دلگیر ماه محرم ۱۳۹۶ که دوران آموزشی خدمت را سر پست نگهبانیام کنار قبر شهیدگمنام پادگان باهنر میگذراندم سرودم و تمام تلاش خود را کردم تا اربعین همان سال منتشر کنم اما بهعلت بدقولی فرماندهان نظامیام پساز آموزشی در پلیسراه که به آنها دیگر عادت کرده بودم، موفق به اخذ مرخصی نشدم و سرانجام یک سال بعد در اربعین ۱۳۹۷ که خدمتم را به اتمام رساندم، آن را آماده و پخش کردم.
ترانه این آهنگ، بسیار عامیانه و به اصطلاحی به زبان خودمانی سروده شده است و برای آنکه حرف دل یک سرباز که از خانوادهاش دور شده و دلتنگ آنهاست و همچنین از طرفی قرعهاش در یکی از شبهای پُست در آموزشی که مقارن با ماه محرم نیز هست، به نگهبانی در کنار قبر شهیدگمنام پادگان افتاده، متن شعر را به خوبی و با زبان صریح بیان کردم که با وجود وقفهای یکساله که در انتشار این اثر افتاد، حاضر نشدم تا ترانه را ویرایش کنم. چراکه در صورت ویرایش، هرچند کیفیت متن شعر بالا میرفت اما ممکن بود نزدیکی صراحت و شیوایی سخن آن نسبت به دردودل یک سرباز را هم از دست بدهد. بهنوعی این ترانه دلسرودهای عمیق از زبان یک سرباز وطن بود و همانطور که در دوران آموزشی خدمت هیچ فرقی بین یک سرباز صفر تا مهندس و دکترا نمیدیدم؛ پس نمیخواستم این تفاوت نیز در متن آن مشخص باشد که به همین علت ترانه بدون هیچ ویرایشی به شکل ساده و روان خودش حفظ شد و در نهایت اربعین پارسال (۱۳۹۷) تقدیم عاشقان حسین (ع) گردید.
مردبارونی - ۱۳۹۸/۷/۲۰
آهنگ «دلتنگ کربلام» از راتین رها
ترانه، آهنگ و تنظیم: راتین رها
تولید: اربعین ۱۳۹۷
دانلود این اثر از اینجا
لالایی برای آرین کوچولو (برادرزاده راتین رها) + آهنگ «لالایی» ساره گودرزی
راتین رها پستهای اینستاگرامیاش را که با پس زمینه آهنگهای قدیمیاش بود، حذف کرد!
ویدیوی تولد آرین + آهنگ عاشقانه تولد با آوای قدرتی راتین رها
خدا با ماست + نماهنگ «یه بار دیگه» با صدای راتین رها
حمایت سایت نماشا از آهنگ بارانترین کرمانیام با صدای راتین رها
ترانه ,یک ,اربعین ,آهنگ ,راتین ,سرباز ,یک سرباز ,دلتنگ کربلام» ,که به ,این اثر ,یکی از ,آهنگ دلتنگ کربلام»